söndag 9 mars 2008

Basic





Idag ska jag berätta lite kort om de grundläggande idéerna för bröllopet. Därefter kan vad som helst hända när jag sätter fart på gungan. Då kommer ni att få vara med i mina svängande detaljplaner och tankar som går igenom en bruds huvud. Det är inte för inte man funderar när man går över gränsen och blir en bridezilla.... Det är nog lika bra att erkänna att men är det direkt så har man tagit ställning och behöver inte diskutera det nåt mer.

Ok, så här är det:

För att göra det enklare för sig ska man välja ett tema till sitt bröllop säger alla. Då har man med ens satt upp ramar som man kan hålla sig till när det gäller dekoration, färger och innehåll. Så det började vi med.

Vi är två troll som älskar skog och jakt - och vips! - så var temat klart! SKOG OCH JAKT-tema.



Vi har valt två accentfärger till det traditionellt vita. Det är skogsgrön och färgen som mjölken får när du äter den med blåbär... typ.
























Ja alltså det blir en slags blålila nyans liksom.



Dekoreringen blir av det lite ruffare slaget. Det blir tillexempel inte några björkar i paviljongen utan det blir granar för att få den rätta feelingen.



Menyn finns på vår bröllopssida. Men den kan komma att ändras många gånger ännu är jag rädd... hehehe...



Ringarna är redan inköpta. Eftersom beslutet om att vi skulle gifta oss kom förhållandevis bakvänt till så köpte förlovningsringar och vigselring i paketpris. De ser ungefär ut såhär, fast inte riktigt:












Förlovningsringen har dock en smal rand längst ut på båda sidor och resten är borstat liksom.

Ja... jag tror det får räcka så för idag. Fortsättning följer... Be sure!

1 kommentar:

Anonym sa...

Wow

Teman o. ringarna var inte alls illa...

Grattis (belated, kanske) på förlovningen.